HERENSCHOENEN

HERENSCHOENEN

U vindt bij ons allerlei soorten herenschoenen, casual en gekleed, voor jong en oud. Een gevarieerd aanbod van zowel toonaangevende als nieuwe, verrassende merken.

Een breed assortiment herenschoenen

Onze winkel bestaat al bijna 30 jaar en vanaf het begin verkopen wij al veel herenschoenen. In eerste instantie waren dat puur comfortschoenen, dus schoenen van een goede kwaliteit die de juiste ondersteuning geven aan de voeten. Toen wij een kleine tien jaar later een tweede winkel openden die zich meer richte op fashion, breidden wij ons gezamenlijke aanbod vors uit met verschillende mode-merken.

Enkele voorbeelden van merken in het modesegment, die het bij ons al jarenlang goed doen zijn: Bjorn Borg, Hub Footwear, Gaastra en Timberland. 

 

Een heren-collectie die steeds in ontwikkeling is

Omdat met name in de modesector de trends elkaar snel opvolgen en er ook steeds weer nieuwe merken op duiken die in één keer "hot" zijn. Is onze collectie ook steeds in beweging. In onze puzzel om elk seizoen weer de ultieme collectie te presenteren volgen wij grotendeels de wensen van onze klanten, maar reserveren ook ruimte om nieuwe merken te introduceren. Merken die misschien bij het grote publiek nog niet zo bekend zijn, maar waar wij van vinden dat ze echt iets toevoegen aan het huidige aanbod. Iets eenvoudiger gezegd: verassende namen waarvan wij vinden dat ze gewoon hele mooie schoenen maken, die wij graag bij onze klanten willen introduceren.

Twee voorbeelden van zulke merken die wij dit seizoen introduceren zijn: Osaka en Napapijri. Beiden kwalitatief goede en super toffe merken. 

 

Meer vernieuwing voor heren.

Een trend die al jaren heel duidelijk het straatbeeld domineert is de sneakertrend, of het nu gaat om jong of oud, iedereen heeft wel een paar hele gave sneakers in het schoenrek staan. Je ziet dan ook dat bijna alle gerenommeerde merken elk seizoen weer bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe sneakerlijn.

In dit genre zijn dit seizoen G-Star, Gola Classics, K-Swiss, Levi's en Bikkembergs nieuw in onze collectie.

 

Voor alle schoenen vanaf 50 euro geldt, gratis verzenden en gratis retour.

 

Sorteer op:
Sorteer op: