SPM Shoes & boots

SPM Shoes and Boots

Spm is één van de meest succesvolle schoenmerken van Nederland. Zij richten zich op het produceren van kwalitatief hoogwaardige damesschoenen en laarzen in het middensegment.

SPM laat zich over het algemeen inspireren door de bestsellers van verschillende toonaangevende schoenen-merken.

SPM heeft een team van zeer goede stylisten en trendwatchers die alle schoenen-trends constant op de voet volgen.

Doordat SPM zijn schoenen laat produceren in Portugal kunnen zij snel anticiperen op de allerlaatste trends.

Zij hebben in de regel binnen 4 weken in de winkel staan, waar de winkelier om vraagt en dat is een kwalitatief hoogstaande, zeer moderne collectie schoenen volgens de allerlaatste mode.

"Schoenen zijn niet zomaar schoenen" en dat is wat een merk als SPM begrijpt. Je zult je als schoenenmerk steeds moeten bewijzen, steeds weer moet de laatste collectie mooier zijn dan de vorige, waarbij de kwaliteit van een constant hoog niveau is.

Wij zijn een schoenenwinkel en webshop die niet alleen waarde hecht aan de allerlaatste mode, maar ook aan comfort en kwaliteit. De schoenen van Spm voldoen daar volledig aan.

Trots zijn wij op het feit dat wij 15 jaar geleden als één van de eerste schoenenwinkels in Zuid-Holland zijn gestart met het verkopen van van dit prachtige Nederlandse schoenenmerk.

ONLINE SCHOENEN KOPEN.

Vanuit onze schoenenwinkel in Noordwijk verkopen wij al jaren met volle tevredenheid collecties van Spm aan klanten uit o.a. Voorhout, Sassenheim, Noordwijkerhout, Haarlem, Rijnsburg, Katwijk, Oegsgeest, Leiden, Wassennaar, en andere gemeentes rond Noordwijk.

Nu wij onze collectie ook online aanbieden, bieden we onze bestaande klanten de mogelijkheid onze collectie vanuit de luie stoel op elk moment van de dag te bekijken en eventueel te bestellen.

Ons advies voor mensen die in de buurt van Noordwijk wonen is altijd, kom lekker passen in de winkel.. Daar kunt u op u gemak verschillende modellen en maten passen, zodat u koopt wat u echt het mooiste vindt en wat het lekkerste zit.

Besteld u online:

Verzenden is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro. 

Wij hopen u zo goed geïnformeerd te hebben.

Vriendelijk groeten,

De Ridder Schoenen
Noordwijk, Zuid-Holland

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter