Pinocchio kinderschoenen

PINOCCHIO KINDERSCHOENEN.

Pinocchio kinderschoenen zijn van oudsher een begrip op het gebied van kwalitatief goede kinderschoenen.

Ondanks dat de kinderschoenen worden vervaardigd in Italië, is Pinocchio een echt Nederlands kinderschoenenmerk.

NEDERLAND LAND VAN GOEDE KINDERSCHOENEN.

Een leuk weetje is, dat Nederland de beste kinderschoenen ter wereld maakt. Dit heeft uiteraard te maken met de welvaart van ons land en het klimaat. Wij hebben het grootste deel van het jaar schoenen nodig om onze voeten te beschermen tegen koude of regen. Verder zijn we in Nederland er al generaties lang van bewust dat een goede kinderschoen belangrijk is voor de ontwikkeling van de voet.

Wat Pinocchio kenmerkt is het gebruik van moderne, rijke materialen. Er wordt extra aandacht besteed aan de pasvorm en het voetbed van de kinderschoen. Heel belangrijk want kinderen zijn constant aan het rennen en vliegen, een goede steun in de schoen voorkomt het doorzakken van de voet en het zwikken van de enkel.

Dat kinderschoenen niet alleen goed moeten zijn, maar ook gewoon heel gaaf, weten ze bij Pinocchio als geen ander. Elk seizoen weer slaagt Pinocchio erin om een super hippe collectie kinderschoenen neer te zetten. En dat vinden ook zeker de moderne moeders, want zij zien dat Pinocchio de laatste mode vertaald naar hun collectie kinderschoenen.

Koopt u kinderschoenen graag in de winkel dan is het goed om te weten dat wij de kindervoeten altijd opmeten. Verder kijken we bij het passen naar zowel de lengte als de breedte van de voet. Uiteraard zorgen we altijd voor voldoende groeiruimte, zodat de kinderschoenen in ieder geval een seizoen mee gaan.

ONLINE KINDERSCHOENEN KOPEN.

Wilt u online kinderschoenen kopen? Dan is het goed om te weten dat wij vanaf €50,- gratis verzenden. Wilt u de schoenen retourneren dan kunt u ze altijd eenvoudig terugbrengen in onze winkel in Noordwijk. Wilt u de schoenen retourneren per post, dan zijn er vanaf €50,-geen kosten voor het terugzenden, omdat wij u gratis een retourlabel sturen. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter