HIP SHOESTYLE

HIP SHOE STYLE 

HIP SHOESTYLE KINDERSCHOENEN

Hip shoestyle is een prachtig Nederlands merk. Hip shoestyle heeft een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. De maten lopen over het algemeen vanaf 27 t/m 40.

Hip kinderschoenen zijn daardoor geschikt voor een grote groep kinderen en dus ook zeker voor jonge tieners. De schoenen vanaf maat 33 hebben een wat volwassenere en hippe uitstraling, maar dan wel met een smalle leest.

Voor hippe jongens en meisjes vanaf tien jaar is Hip shoestyle dan ook een perfect merk.

Kwalitatief en pasvorm-technisch behoort Hip Shoestyle tot de beste kinderschoenmerken ter wereld.

Hip shoestyle heeft voor zowel jongens en meisjes zeer moderne modellen, met zowel brede als smalle leesten.

HIP SHOE STYLE DAMESSCHOENEN.

Naast een zeer uitgebreide collectie hip kinderschoenen, komt Hip shoestyle sinds enkele seizoenen met een geweldige collectie Hip damesschoenen. De dames collectie van Hip Shoestyle is te kenmerken als zeer modern en net als de kindercollectie pasvorm-technisch van hoog niveau. De huidige collectie bestaat voornamelijk uit halfhoge veterboots met een wat grovere zool en een laarsjes met een licht western shiloutte. Verder zijn de sneakers wederom zeer goed vertegenwoordigd.

HIP SHOESTYLE SNEAKERS.

De sneakers van Hip Shoestyle zijn elk seizoen erg populair. De sneakers zijn leer gevoerd en hebben meer een luxe dan een sportieve look. Vrijwel alle modellen van Hip zijn uitgevoerd met een uitneembaar voetbed, heel handig wanneer je eigen zool er in moet.

HIP SHOESTYLE PLATEAU SNEAKERS.

Zoals bv. de sneakers van het merk Hogan, hebben de sneakers van Hip Shoestyle een wat dikkere zool, deze plateau zool maakt de sneaker wat stoerder en hoog modisch.

Heeft u vragen over de HIP SHOE STYLE collectie? Bel ons dan in de winkel: 071-3624478

Vriendelijke groeten,

De Ridder Schoenen

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter